Garcia met fan
Beeld: Getty Images
De vrienden van Driene
Beeld: Ronald Speijer

Op zoek... naar jou?

8 december 2017 Redactie GOLF.NL
GOLF.NL is op zoek naar golfvriendenclubs, golfers met hun helden en mannen en vrouwen die in zijn voor een golfmodeshoot. Zijn wij misschien op zoek naar jou?

  • Heb jij een gezellige golfvrienden- of golfvriendinnenclub die regelmatig op de baan staat, samen op golfvakantie gaat, elkaar uitdaagt, aan de bar hangt of de ronde met een high tea afsluit? Dan zijn jullie wellicht het stel waarnaar wij op zoek zijn. Oud, jong, man, vrouw, gemixed, alles is prima zolang er maar gegolft wordt en het gezellig is. Denken jullie voor een fotoserie in het magazine GOLF.NL in aanmerking te komen, stuur dan een mail naar redactie@golf.nl. Beschrijf kort de samenstelling van je vriendengroep, wat jullie doen en hoe jullie bij elkaar zijn gekomen. En stuur een fotootje mee!

  • Ben jij fan van Jordan Spieth vanwege zijn meesterlijke putts of ben je meer een Garcia-type? Bewonder je Tiger Woods, volg je Joost Luiten op de voet of is Lydia Ko jouw ultieme voorbeeld? Kortom, wie is jouw golfhero én is het je al gelukt om met hem of haar op de foto te staan? GOLF.NL wil die foto graag zien en het verhaal eromheen horen. Mail de foto met een korte toelichting naar redactie@golf.nl; de leukste ontmoetingen selecteren we voor het magazine GOLF.NL.

  • Voordat je het weet breekt de lentezon weer door en zijn de golfbanen op hun mooist. En dan gooi jij natuurlijk je wintergolfkloffie snel in de kast en wil je niets liever dan in een hippe, frisse zomerse outfit op de club verschijnen. Ben jij (m/v) in voor een metamorfose? Stuur dan een foto van hoe je er in de winter bijloopt op de golfbaan en meld je aan bij de redactie van GOLF.NL voor een modeshoot: redactie@golf.nl.