NGF heeft nieuwe website: NGF.nl

12 augustus 2017 Redactie GOLF.NL
De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft een nieuwe website: NGF.nl. Wie op zoek is naar corporate, vakgerichte en zakelijke informatie over golf kan daar terecht. GOLF.NL blijft de website voor de beginnende en gevorderde golfer, die geïnteresseerd is in topsport, instructie, equipment en ander inspirerend golfnieuws.

Tot voor kort was de website van de NGF in GOLF.NL geïntegreerd. De nieuwe website van de Nederlandse Golf Federatie is een business-to-businessplatform gericht op de golfbranche. De website bevat een mix van corporate, vakgerichte en zakelijke informatie die relevant is voor golfbaanmanagers, clubbesturen, vrijwilligers in de golfsport, golfprofessionals en greenkeepers.

‘De golfmarkt verdient een website die alle aspecten uit het vak belicht. Daarom berichten we op NGF.nl niet alleen NGF-nieuws maar juist ook informatie die ondersteunend is aan iedereen die werkzaam is in de golfsport', aldus NGF-directeur Jeroen Stevens. ‘De golfmarkt wil nu eenmaal snel en goed worden geïnformeerd over zaken die hun interesse hebben. Of het nu over belastingen, greenkeeping of nieuwe golfregels gaat: clubs en banen worden door deze website beter bediend. Zo is de agendafunctie voor cursussen en bijeenkomsten verbeterd, is contact opnemen met de juiste personen bij de NGF vereenvoudigd en is de zoekassistent Caddie toegevoegd.'

Caddie is dé plek op de website waar clubs, banen en alle andere stakeholders in de golfwereld informatie kunnen vinden over alles wat met de golfmarkt te maken heeft. De website van de NGF blijft een dynamische omgeving waar iedere dag nieuwe informatie te vinden is en waarbij een koppeling  gemaakt wordt naar het Informatieplein of De Golf Academie. Ook zal er integratie ontstaan met het vakblad GolfMarkt. De website GOLF.NL blijft de plek voor de golfer, die nieuwsgierig is naar alles wat golf leuk maakt maakt en hem of haar als golfer beter kan maken.