Leer golfen met de Paragolfer

Dennis van der Zeijden Golfdag op Naarderbos

14 september 2016 Redactie NGF
Golfen met een fysieke beperking? Doe dan 1 oktober mee met de Golf-Clinic en/of de Golf-Wedstrijd van de Dennisvanderzeijden.nl Golfdag.

Programma

Om 10:00 uur begint de golfclinic. Wil je ervaren hoe het is om met een fysieke beperking te golfen, dan is dit je kans. Onder begeleiding van vier golfprofessionals worden de beginselen van golf geleerd. Er is een Paragolfer (een speciaal golfkarretje) aanwezig met een uniek sta-op-systeem, waardoor u makkelijk kunt opstaan en kunt blijven staan. Zeker als u rolstoelgebonden bent is de Paragolfer een uitkomst om te kunnen golfen! Inschrijven via clinic@dennisvanderzeijden.nl.

Om 12:00 uur begint de golfwedstrijd. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk die in het bezit is van handicap 54 (GVB) of lager. De dag wordt afgesloten met een diner en live muziek. Ook zal er een veiling zijn waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de DennisvanderZeijden.nl foundation. De stichting realiseert sportieve clinics abseilen, wakeboarden en skiën voor mensen die dat normaal vanwege hun fysieke beperking niet kunnen doen. Inschrijven via wedstrijd@dennisvanderzeijden.nl.

}