Bron: GOLF.NL

Olympisch judoka Dex Elmont aanwezig bij finale Familietoernooi

Jeugdsportfonds nieuwe maatschappelijke partner NGF
20 september 2016 Redactie NGF
Golfclubs hebben nog een week de tijd om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van het Familietoernooi, het Jeugdsportfonds.

De drie clubs die het meeste geld ingezameld hebben, krijgen van hoofdsponsor ING Private Banking een complete familiegolfdag aangeboden voor de hele club. De bekendmaking en uitreiking hiervan vindt plaats op 15 december 2016 bij de Golf Awards.

Bij de finale van het Familietoernooi op zondag 9 oktober zal topjudoka en Jeugdsportfonds-ambassadeur Dex Elmont aanwezig zijn om uitleg te geven over het Jeugdsportfonds (JSF) en zelf golf uit te proberen. Kinderen kunnen Dex ook ontmoeten om hem het hemd van het lijf te vragen

Samenwerking NGF en Jeugdsportfonds

In Nederland groeit circa één op de acht kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie van de sportclub. Ook in de golfsport zijn er kinderen die dankzij het Jeugdsportfonds kunnen golfen en dat worden er dankzij de opbrengst van het Familietoernooi nog veel meer. Door de samenwerking hoopt de NGF dat golf voor alle kinderen toegankelijk wordt. Via RAAK! komen kinderen voor het eerst en herhaald in contact met de golfsport en met het Jeugdsportfonds wordt een drempel weggenomen om lid te worden van een golfclub.

Meer informatie over het Familietoernooi, klik hier.

Meer informatie over het Jeugdsportfonds? Kijk op www.jeugdsportfonds.nl.

Lees meer over

Familiegolf NGF Raak