Manon De Roey
Manon De Roey
Beeld: Golfsupport.nl

De Roey 1ste, Chong 28ste in Spanje

21 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Joyce Chong is gedeeld 28ste na de tweede ronde van het slottoernooi van de LET Access Series.

Joyce Chong van Houtrak ging rond in 75 en 70 slagen. De cut op La Peñaza Club de Golf bij Zaragoza in Spanje kwam op +2 te liggen en Chong staat op +1.

Met 68 en 67 slagen is de Belgische Manon De Roey de leider na 36 holes. De derde en laatste ronde wordt zaterdag gespeeld.

Het toernooi met de naam Santander Golf Tour LETAS is de laatste wedstrijd van het seizoen van de LET Access Series, de divisie onder de Ladies European Tour. Joyce Chong is nummer 27 op de jaarranglijst. De top-5 van de Tour aan het eind van het seizoen promoveert naar de Ladies European Tour. Chong kan niet meer in de top-5 eindigen, maar wel in de top-20. Nummer 6 tot en met 20 mogen meteen door naar de finale van de LET Tour School, ze mogen de eerste fase van de Qualifying School dus overslaan.

Leaderboard. Order of Merit.

LPGA Tour

In het Blue Bay LPGA in China is de leiding nog steeds in handen van de Australische Minjee Lee. Met 65 en 67 slagen op de Jian Lake Blue Bay Golf Course op Hainan Island heeft Lee zes slagen voorsprong op de nummer twee, de Duitse Caroline Masson.

Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}