Maarten Lafeber in actie tijdens het Kazachstan Open van afgelopen week.
Beeld: Golfsupport.nl

Flinke stijging Lafeber en Remkes in Italiƫ

7 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Met een ronde 69 (-3) gaat Maarten Lafeber als gedeeld 15de naar het weekend van de Italian Challenge. Ook Taco Remkes haalde ruim de cut met een ronde 69 (-3).

Na een ronde level par op donderdag steeg bondscoach Maarten Lafeber op vrijdag meer dan dertig plaatsen in het klassement. Na 18 holes stonden er vier birdies en slechts één bogey op de kaart voor een totaal van -3 na 36 holes en een vijftiende plaats in het klassement. 

Taco Remkes noteerde vrijdag eveneens een 69 (zes birdies, drie bogeys) op Terre dei Consoli Golf Club. De Amsterdammer staat gedeeld 26ste met een totaal van -2. 

Ook Darius van Driel haalde de cut in Italië. Na een matige eerste ronde (76) herstelde de Challenge Tour rookie zich op vrijdag knap met een 68 (-4). Van Driel staat nu 44ste in het klassement.

Robin Kind, de vierde Nederlander die deze week aan de start verscheen, was minder fortuinlijk en zag na een prima tweede ronde in 70 slagen dat zijn totaal van +2 net een slag te veel was voor het halen van de cut.

De leiding bleef in handen van Rhys Enoch, al deelt hij deze nu wel met drie anders spelers die ook op -8 staan na 36 holes.

Road to Oman.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}