Beth Allen
De 34-jarige Beth Allen
Beeld: LET

Allen aan kop, Van Dam mist de cut

7 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Anne van Dam heeft de cut gemist in het Lacoste Ladies Open Open de France. Beth Allen heeft na 36 holes de eerste plaats bemachtigd.

Met ronden in 71 en 77 slagen (+8 totaal) heeft Anne van Dam op drie slagen de cut gemist op Golf de Chantaco. De 21-jarige Nederlandse maakte op dag twee maar één birdie.

De Engelse Florentyna Parker verloor op de tweede dag de koppositie in het Lacoste Ladies Open Open de France. Ze is met -8 gedeeld tweede, samen met Diana Luna. De Amerikaanse Beth Allen staat met 64-67 (-9) bovenaan.

Leaderboard.

LET Access Series

Joyce Chong heeft vrijdag in de WPGA International Challenge ruim de cut gemist. Chong werd vorige week gedeeld tweede in een wedstrijd van de LET Access Series, maar ze maakte in deze driedaagse wedstrijd op Stoke by Nayland Hotel Golf & Spa in Engeland hoge scores: 84 slagen en 76 slagen (+16). 

De cut kwam te liggen op +5. De leiding is in handen van Sarah Schober (69-67).

Leaderboard.

Frans Amateur

Mayka Hoogeboom van de Noordwijkse GC doet mee aan het Frans Internationaal Amateur Open op Golf de Belle Dune. Na een ronde 84 (+13) op vrijdag staat ze op de gedeelde 86ste plaats van de 92 speelsters.

Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}