Jeugdsportfonds ambassadeur Dex Elmont oefent zijn golfswing

Welke clubs winnen inzameling Familiegolftoernooi 2016?

De drie beste clubs zijn bekend!
22 november 2016 NGF
In het Familiegolftoernooi 2016 hebben ruim 90 golfbanen en -clubs met ruim 4.000 deelnemers geld ingezameld voor het goede doel.

De drie clubs met het meeste ingezameld geld voor het Jeugdsportfonds krijgen van hoofdsponsor ING Private Banking een familiegolfdag aangeboden voor de hele vereniging.

De bekendmaking van hun bedrag en de uitreiking van het totaalbedrag vindt plaats op 15 december 2016 tijdens de Golf Awards. We kunnen wel alvast melden welke drie clubs de winnaars zijn:

  1. Golfclub Hitland

  2. Golfclub Princenbosch

  3. Oosterhoutse Golfclub

Samenwerking NGF en Jeugdsportfonds

In Nederland groeit circa één op de acht kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie van de sportclub. Ook in de golfsport zijn er kinderen die dankzij het Jeugdsportfonds kunnen golfen en dat worden er dankzij de opbrengst van het Familietoernooi nog veel meer. Door de samenwerking hoopt de NGF dat golf voor alle kinderen toegankelijk wordt. Via het programma RAAK! komen kinderen voor het eerst en herhaald in contact met de golfsport en met het Jeugdsportfonds wordt een drempel weggenomen om lid te worden van een golfclub.

Bij de finale van het Familietoernooi op zondag 9 oktober jl. was topjudoka en Jeugdsportfonds-ambassadeur Dex Elmont aanwezig zijn om uitleg te geven over het Jeugdsportfonds (JSF) en zelf golf uit te proberen. Kinderen konden Dex ontmoeten om hem het hemd van het lijf te vragen.

}