Stem op Anne van Dam!

9 november 2016 Redactie NGF
Anne van Dam is met haar overwinning in het Xiamen Open genomineerd voor de Telesport Publieksprijs van de maand oktober.

Iedere maand kan er gestemd worden op het mooiste Nederlandse sportmoment. Telesport nomineerde voor de maand oktober deze vijf kandidaten.

Kirsten Wild blonk met twee keer goud uit bij de EK baanwielrennen. Darter Michael van Gerwen voegde ook een Europese titel toe aan zijn palmares en triomfeerde eerder in de maand bij de World Grand Prix. Thalita de Jong toonde zich bij de EK veldrijden een klasse apart, terwijl de Nederlandse korfbalploeg niet geheel verrasseKirsten Wild blonk met twee keer goud uit bij de EK baanwielrennen. Darter Michael van Gerwen voegde ook een Europese titel toe aan zijn palmares en triomfeerde eerder in de maand bij de World Grand Prix. Thalita de Jong toonde zich bij de EK veldrijden een klasse apart, terwijl de Nederlandse korfbalploeg niet geheel verrassend de Europese titel prolongeerde. Anne van Dam won in China haar eerste toernooi op de Ladies European Tour. 

De winnaar van deze Publieksprijs ontvangt van Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen in Europa. Het deelnemende publiek, dat via telesport.nl kan stemmen, maakt kans op een gratis overnachting in het luxueuze Corendon Vitality Hotel in Amsterdam. Wilt u kans maken op deze prijs? Breng hier uw stem uit en stuur een mailtje met uw gegevens naar telesport@telegraaf.nl.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}