Golf staat in 2016 voor het eerst op de kalender van de Special Olympics.

Kleding golfteam Special Olympics gepresenteerd

27 mei 2016 NGF
Op zaterdag 14 mei is op Golfclub Holthuizen de kleding gepresenteerd voor het Special Olympics golfteam.

Tijdens een gezellige bijeenkomst in het clubhuis van Golfclub Holthuizen werden de nieuwe outfits voor de sponsoren en G-leden getoond.

Golf staat voor het eerst op de agenda van de Special Olympics, die op 1,2 & 3 juli worden gehouden op de Groesbeekse van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. 

Vanuit Golfclub Holthuizen zullen Femke Datema, Janine Kok en Sander Walstra met een begeleidende medespeler meedoen aan de 9 holes wedstrijd.

Vele handen hebben zowel materieel als financieel geholpen om de G-golfers de kans te geven om deel te nemen aan de Special Olympics, en de kleding is natuurlijk een belangrijke factor in een zo groot mogelijke zichtbaarheid van de golfers tijdens dit mooie sportevenement. 

De drie G-leden kregen de kleding uitgereikt door Gerrit Alssema, wethouder gemeente Noordenveld, Jannie Koops, eigenaresse Enjoy bedrijfskleding en Henk Heijkens, lid Golfclub Holthuizen. 

De Special Olympics zijn nationale spelen voor mensen met een verstandelijke beperking die om de 2 jaar in Nederland worden georganiseerd. Dit jaar staat golf voor het eerst op de wedstrijdkalender van de nationale Special Olympics.

Meer informatie:

Special Olympics
Golfclub Holthuizen.

}