Relatiedag golf tijdens Olympic Experience

24 juni 2016 Redactie GOLF.NL
De Olympische Spelen in Brazilië is hét sportevent van deze zomer. Waar Joost Luiten zijn tas inmiddels al kan gaan pakken, moet Christel Boeljon nog alle zeilen bijzetten om naar Rio te mogen.

Tegelijk met de spelen in Rio (6 t/m 21 augustus) wordt op het sportstrand van Den Haag het grootste 'thuisblijfevenement' van Nederland georganiseerd: de Olympic Experience. Maar liefst 30 sportbonden zijn vertegenwoordigd en bezoekers krijgen de kans om met al deze sporten kennis te maken. Er is regelmatig live entertainment van bekende artiesten en onder leiding van Mark Huizinga kun je in het beach stadion samen kijken naar de prestaties van Team NL in Rio.

Relatiedag golf 12 augustus

Uiteraard is golf ook een van de sporten die aanwezig is op de Olympic Experience. Met een combinatie van vrijwilligers én professionals gaan we duizenden kinderen en families enthousiast maken voor golf.
Op 12 augustus staat golf centraal op de Olympic Experience met live beelden en interviews uit Rio, veel golfgenodigden en een speciale golf-relatiedag.
De NGF nodigt alle baanmanagers, voorzitters en relaties uit voor deze relatiedag om de Olympic Experience middels een leuk programma te beleven.

Programma

• Vanaf 17.00 uur Aanmelden/inloop en vrij rondkijken op het terrein
• 18.00 - 19.30 uur Welkom, golfactiviteiten beleven én zelf golfen
(RAAK!-Funpark, mobiele green en het golfafslag-bad)
• 19.30 - 21.00 uur Live olympisch golf kijken in het beach stadion met speciaal commentaar
• 21.00 - einde Afsluiting en voor wie wil over strand lopen naar De
Pier voor het Internationale Vuurwerk Festival.

Kosten en overige informatie

Voor slechts € 10 p.p. (maximaal twee personen per baan/club) ben je al verzekerd van bovenstaand programma inclusief toegang tot de Olympic Experience én een aantal drankjes. Aanmelden kan heel eenvoudig tot 1 augustus via deze link. Wil je eerder komen en met vrienden of het gezin meedoen aan de Olympic Experience, geen probleem, je kunt hier extra kaartjes bestellen.

Voor vragen kun je terecht bij Jaco Schippers van het federatiebureau (030 242 63 70).

}