GolfMarkt Inspiratiesessies KLM Open

19 juli 2016 Redactie GOLF.NL
Tijdens het KLM Open organiseert de NGF de GolfMarkt Inspiratiesessies met relevante inhoud ter ondersteuning van golfbanen en -clubs. De kennis wordt verzorgd door professionele sprekers. Iedere sessie heeft een actueel thema om u te informeren, de mogelijkheid te bieden vragen te stellen en vooral geïnspireerd naar huis te gaan.  

De uitnodiging heeft u reeds bereikt. Toegang tot het KLM Open is inbegrepen en voor een hapje & drankje wordt gezorgd. Onder het programma is de mogelijkheid tot aanmelden. 

De NGF Seminar Lounge is aangegeven met nummertje 15 op de plattegrond van het KLM open

De online inschrijving is momenteel gesloten. Mocht u zich nog willen inschrijven, geef uw gegevens dan door via daniella.demont@ngf.nl (voorzien van naam, de sessie van uw keuze, IBAN-nummer en tenaamstelling). Wij zullen uw deelname vervolgens bevestigen met praktische informatie rondom de entree etc.

Het programma: 

Donderdag 8 september 9.00 - 12.00 uur - Najaarsoverleg NGF-clubs

We behandelen in relatie tot de geformuleerde speerpunten de NGF-updates
over actuele zaken, mededelingen en de plannen voor 2017.

Vrijdag 9 september 9.00 - 12.00 uur - Speelkwaliteit & de Green Deal.

De sessie wordt geopend door Marieke van Rhijn (NGF-bestuurslid Duurzaam!Golf). Gevolgd door een update over de Green Deal door Joris Slooten (NGF Ontwikkeling Golf) en Taco Regensburg (Wageningen, UR). Ook Jurrian van der Vaart (Challenge Tour-pro & NGF ambassadeur Structurele Speelkwaliteit), Niels Dokkuma (NGF-agronoom) en Koert Donkers (NGA-voorzitter) komen aan het woord. Bekijk hier de inhoud van deze inspiratiesessie.

Vrijdag 9 september 14.00 - 17.00 uur - Seminar klanttevredenheid, IT & arbeidsrelaties

We praten u bij middels mededelingen over actuele zaken. Verder zullen o.a.
de volgende onderwerpen de revue passeren: afschaffing van de VAR, wet Meldplicht Datalekken, Players 1st, etc. 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd i.s.m. de NVG, PGA Holland en de Vereniging van Golfclub Managers.

Zaterdag 10 september 9.00 - 12.00 uur - Najaarsoverleg NGF-clubs

We behandelen in relatie tot de geformuleerde speerpunten de NGF-updates over actuele zaken, mededelingen en de plannen voor 2017.

Zaterdag 10 september 12.30 - 15.30 uur - Geo & De Green Deal

De sessie wordt geopend door Mariek van Rhijn (NGF-bestuurslid Duurzaam!Golf), gevolgd door Joris Slooten (NGF Ontwikkeling Golf) met een korte update over de Green Deal. Verschillende best practices worden behandeld door Niels Dokkuma (NGF-agronoom). Aan de hand van stellingen en een interactieve sessie brengen ook het Genootschap van Onhafhankelijke Adviseurs in golfbaanonderhoud- en beheer en de NGA-hoofdgreenkeepers inhoud aan de bijeenkomst. Bekijk hier de inhoud van deze inspiratiesessie.

Zondag 11 september 9.00 - 11.30 uur - NGF Zakelijk

Deze sessie gaat helaas niet door. 

Zondag 11 september 12.00 - 14.00 uur - RAAK! Geïnspireerd
Er zijn ruim 110 banen die RAAK! ondersteunen en RAAK!-leden graag willen
ontvangen. Wat kunt u als ambassadeur van de golfsport betekenen voor uw eigen jeugdleden en kinderen die nog niet golfen en hoe kan RAAK! u helpen? We inspireren elkaar door samen kennis te delen, creatieve ideeën te vormen en het RAAK!-gevoel te beleven. Op naar een doorbRAAK!

}