Boshart en Kraaij solide in Duitsland

7 juli 2016 Redactie GOLF.NL
Dylan Boshart en Michael Kraaij staan na de eerste ronde van het Kosaido Düsseldorf Open op de achtste plek met een score van -4.

Boshart en Kraaij staan op drie slagen van de lijstaanvoerder en nummer drie van de Order of Merit, de Fransman Antoine Schwartz.

Maarten Bosch is de derde Nederlander die onder par speelde op de International Golf Club Düsseldorf. Met een birdie op de achttiende hole staat Bosch op een 27ste plek.

Sven Korver en Robbie van West zijn terug te vinden op de 44ste plek met een score van 70 (par). Amateur Berry Jole maakte op hole 1 een eagle, maar eindigde na de eerste negen holes met een score van 34 slagen (par). Op de tweede negen wist Jole drie birdies te verzilveren tegenover drie bogeys. Zo staat Jole na de eerste dag samen met Korver en Van West in de top-50.

Evanildo Silva dos Santos staat op +2, Axel Geers is +5 en Rob van de Vin +8.

De beste veertig spelers kwalificeren zich na de tweede speelronde voor de slotdag op zaterdag 9 juli. Robbie van West is de hoogst geklasseerde Nederlander op de Pro Golf Tour Order of Merit. Hij staat op de dertiende plaats. De top-5 van de jaarranglijst aan het eind van het seizoen promoveert naar de Challenge Tour

}