Kangoeroe
GOLF.NL trending: Beestenbende, op de foto met de Golden Bear, en een historische hole-in-one.

GOLF.NL trending: Beesten op de baan en een hole-in-one

26 februari 2016 Redactie GOLF.NL
Wat speelt er in de golfwereld? Waar praat iedereen over en wat zijn opmerkelijke gebeurtenissen? In GOLF.NL Trending houden we je op de hoogte; minstens drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag.

Beestenbende

In de tweede ronde van het Perth International (Uihlein en Rumford gaan na 36 holes voorlopig aan de leiding) kwam een aantal kangoeroes een bezoekje brengen op de baan.


Loading the player...


Geen krokodil te zien maar Sergio Garcia (de leider na dag 1) keek in de eerste ronde van de Honda Classic op de PGA Tour angstig over zijn schouder ...


En Chasson Hadley kreeg het bijna aan de stok met een eend ...

Amerikaanse Ryder Cuppers op de foto met de Golden Bear 

Het zit diep, héél diep. In hoofdstuk honderd van Hoe verslaan we Europa?! kwamen de (potentiële) spelers van het Amerikaanse Ryder Cup-team thuis bij Jack Nicklaus bijeen om elkaar wat beter te leren kennen. Stukje teambuilding én een fotomomentje met Jack en Barbara. Hoeveel spelers herken je op de foto? Wij kwamen op 18. 


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Duitser velt Bear Trap 

En om het weekend goed te beginnen: een ace. Deze keer van onze Oosterbuur Alex Cejka. Het is de eerste hole-in-one ooit op deze par 3 in de Honda Classic. Prost!

}