Jerry Ji
Beeld: Golfsupport.nl

Ji wordt 8ste in Junior Orange Bowl

30 december 2016 Redactie GOLF.NL
Een goede prestatie van Jerry Ji in Amerika. In de Junior Orange Bowl in Florida is hij op de gedeelde achtste plaats geëindigd.

Junior Orange Bowl

De 16-jarige Jerry Ji eindigde met ronden in 72, 69, 67 en 74 slagen op -2 in het prestigieuze jeugdtoernooi.

De Australiër Karl Vilips won de wedstrijd op de Biltmore Golf Course in Miami met twaalf onder par. De Fransman Edgar Catherine werd tweede met een slag meer en de 18-jarige Noorse titelverdediger Kristoffer Reitan werd derde met -10.

De Junior Orange Bowl is een 72-holes wedstrijd voor internationale talenten onder de 19 die (nog) niet voor een universiteit spelen. Tiger Woods, Bubba Watson en Lexi Thompson behoren tot de spelers die in het verleden hebben meegedaan. Het toernooi wordt elk jaar gevolgd coaches van universiteiten die op zoek zijn naar aanwinsten voor de golfteams.

Leaderboard. Website kampioenschap.

Orlando International Amateur Championship

Vince van Veen is gedeeld 13de geworden in het Orlando International Amateur. Op Orange County National in Orlando speelde de 20-jarige Van Veen de derde en laatst ronde in 73 slagen voor een totaal van +3. Martijn Horters werd na een ronde 76 gedeeld 23ste. Davey Porsius miste de cut.

Het 54-holes kampioenschap is na een play-off gewonnen door de Canadees Hugo Bernard met vijf onder par (66-71-74).