jeugd

Inschrijvingen Cursus Jeugdcoach van start

20 december 2016 NGF
De Cursus Jeugdcoach van de NGF heeft als doel jeugdcoaches op te leiden om spelenderwijs jeugdtraining te kunnen geven. De cursus leert de jeugdcoach in opleiding de benodigde (didactische) vaardigheden om met jeugd aan de slag te kunnen.

De tweedaagse cursus bestaat met name uit praktijkgerichte opdrachten. De cursisten zullen aan elkaar trainingen geven die zij zelf bedacht hebben. Verder komen De Golf Academie, het geven van baanbegeleiding, omgaan met regelkennis en de spelenderwijs leren mappen uitgebreid aan bod. Na het invullen van het digitale cursusboek krijgt de cursist het jeugdcoach-diploma uitgereikt. Dit diploma is niveau 1 gekwalificeerd in de Kwalificatiestructuur Sport van het NOC*NSF.

"De cursus jeugdcoach biedt een zeer leuke en leerzame opleiding waarbij je leert door de ogen van een kind te kijken, wat best lastig is, kan ik je uit eigen ervaring vertellen."

Het cursusmateriaal met veel voorbeelden laat zien hoe je golf met veel fun kunt aanbieden. Improvisatietalent, waarvan ik dacht er minder over te beschikken, komt zichtbaar tot uiting waardoor ik vol enthousiasme sta te popelen om snel aan de slag te gaan met onze jeugd!” aldus één van de cursisten van de laatste cursus.

De cursus vindt plaats van 09:00 tot 17:00 uur. De data zijn terug te vinden in de agenda.

Meer informatie en inschrijvingen kunt u opvragen via alexander.renders@ngf.nl.