Olympic Experience: Golf in het zonnetje

12 augustus 2016 Redactie NGF
Terwijl Joost Luiten in Rio het Nederlandse golf vertegenwoordigt, worden in Scheveningen duizenden mensen enthousiast gemaakt voor de golfsport. Op vrijdag stond golf centraal tijdens de Olympic Experience.

Centraal wil zeggen dat er live commentaar werd verzorgd door Jan Kees van der Velden en Daan Slooter, Minister Edith Schippers van Volksgezondheid en Sport een bezoek bracht aan het RAAK!-funpark én het dagprogramma werd toegespitst op aandacht voor het golfen.

Tijdens piekmomenten vormden de bezoekers uit zichzelf een rij om golfkunsten op de afslagmatten te vertonen. Kinderen stuiterden rond in de opblaasballen en kregen privéles van de Bondscoach Maarten Lafeber. Lafeber was vandaag de ambassadeur die diverse media te woord stond. Sponsoren, baanmanagers, voorzitters en overige NGF-relaties werden vanavond ook betrokken in hoe de NGF het hele evenement deze twee weken heeft ingericht.
Op een laagdrempelige manier brengt de NGF niet-golfers voor het eerst in aanraking met een golfclub, oud-golfers worden opnieuw geprikkeld en uiteraard zijn kinderen niet te remmen. Golf stond zogezegd ‘in het zonnetje’ en met nog een ruime week voor de boeg, belooft deze extra aandacht veel goeds.

De Olympic Experience duurt nog tot en met zondag 21 augustus. Het ‘Olympische dorp’ wat de thuisbasis vormt voor TeamNL, verzorgt livebeelden van de wedstrijden in Rio, genoeg entertainment en heerlijk eten. De NGF ziet jullie graag in de ‘Golf van Scheveningen’!

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

De NGF is nauw betrokken bij de Olympic Experience en biedt voor haar leden nu de kans om tijdens de Spelen ook deze unieke ‘Olympic Experience’ op het sportstrand van Den Haag te beleven. Met onderstaande code kun je gratis twee kaarten voor een van de doordeweekse dagen bestellen. Wees er snel bij, want op = op!

Code: NGF

* Met deze code kunt u maximaal twee doordeweekse dagkaarten voor één dag naar keuze afhalen via de website.

Ga naar www.teamnl.org/olympic-experience-tickets en vul je kortingscode in

 

}