Semslanden Committed to Jeugd

5 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
Golfclub de Semslanden behoort sinds zondag 17 juli tot de clubs die het certificaat Committed to Jeugd hebben mogen ontvangen. Het is de jeugdcommissie gelukt om in de jaren dat zij in dit traject bezig waren een gedegen en structureel jeugdplan op te zetten waarin zowel beginnende als gevorderde jeugdgolfers hun ei kwijt kunnen.

Het merendeel van de jeugdspelers en hun ouders waren bij de feestelijke afsluiting van het seizoen. Ook was het bestuur aanwezig om de uitreiking van Committed to Jeugd bij te wonen, wat aan geeft dat jeugd een belangrijke plek binnen de vereniging in neemt. 


Ook plaatselijke media heeft dit belangrijke moment voor de club opgemerkt en hier videoverslag van gemaakt: bekijk hier het filmpje van RTV Drenthe.

Committed to Jeugd

Het programma ‘Committed to Jeugd’ van de NGF is bedoeld voor elke club, golfbaan of golfprofessional die een goed jeugdprogramma wil ontwikkelen en verankeren binnen de club of het bestaande jeugdprogramma wil verbeteren. Het is ontwikkeld voor golfclubs met een baan en gaat uit van een samenwerking tussen vrijwilligers van de club – jeugdcommissie en jeugdcoaches. 

Glove