Amsteldijk
Amsteldijk

Kick-Off Dagen op Amsteldijk

12 maart 2015 GOLF.NL
Golfcentrum Amsteldijk organiseert op 28 en 29 maart 2015 allerlei activiteiten om het seizoen te openen.

Iedereen is op deze twee dagen welkom op het grote oefencentrum in Amstelveen om gratis kennis te maken met golf en te genieten van tal van golfactiviteiten.

Bezoekers hebben op 28 en 29 maart gratis toegang tot de '9 Werelden van Golf' waarbij op iedere Wereld een slag van het golfspel geoefend kan worden. Onder leiding van een van de golfprofessionals kan men een gratis kennismakingsles volgen om zo te ervaren hoe de golfsport is. Kinderen kunnen beide dagen onder leiding van een golfpro spelenderwijs kennismaken met de golfsport.

Amsteldijk heeft als eerste golfbaan in Nederland de primeur met de introductie van Pro Tracer. Met deze handige tool heb je een beter inzicht in je golfprestatie. De Pro Tracer is tijdens de Kick-off dagen gratis te proberen.

Op de Kick-off Dagen kan men het  ook opnemen tegen de golfpro, deelnemen aan een puttingwedstrijd en nieuwe golfclubs van diverse A-topmerken testen waaronder Nike, TaylorMade en Ping. Alleen in dit weekend kan er belastingvrij geshopt worden en geeft Golf USA 21% korting op de eigen golfcollectie.

In het openingsweekend zijn de greenfees voor de 9-holesbaan 15 euro. Leden van Amsteldijk betalen 10 euro. 

Meer informatie over het programma vind je op amsteldijk.nl. Daar kun je je inschrijven voor de kennismakingslessen. De baan raadt aan om met de fiets te komen in verband met een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Lees meer over

Clubs Banen