Best Golf
Best Golf

Gratis ronden voor leden Best, Haenen, Prise d'eau

31 maart 2015 GOLF.NL
Onder de naam Birdie Circle gaan Best Golf, Prise d’Eau Golf en Golfpark De Haenen samenwerken om hun leden meer golfplezier te bieden.

Birdie Circle
Clubleden van Best Golf kunnen dit golfseizoen drie keer gratis golf spelen op het 27-holes complex van Prise d'Eau Golf in Tilburg en drie keer op Golfpark De Haenen in Teteringen, bij Breda. Vanzelfsprekend kunnen leden van deze golfbanen drie keer spelen op de baan van Best Golf. 

De knipkaart van de Birdie Circle met zes gratis greenfees is het eerste resultaat van de samenwerking van de drie golfbanen. Tot het eind van het jaar gaan de drie Brabantse golfbanen ook op andere fronten samenwerken ‘om hun clubleden meer golfplezier en variatie te bieden’, zoals de banen het omschrijven in een persbericht. 

In de loop van het seizoen staan sportieve uitwisselingen van de business clubs en interregionale golfwedstrijden op het programma waaraan alle leden van de drie Brabantse golfbanen kunnen deelnemen. 

‘Gedurende het jaar worden de ontwikkelingen gevolgd en waar nodig bijgestuurd’, laten de golfbanen weten. ‘Ook uitbreiding van de Birdie Circle met een vierde golfbaan is denkbaar. Extra meerwaarde bieden aan het volledige lidmaatschap en het bedrijfslidmaatschap is het doel van de drie golfbanen onder het motto “Uitvliegen naar andere golfbanen en honkvast op het eigen nest”.’

Lees meer over

Clubs Banen