GC Zwolle
GC Zwolle

Wisseling van manager op GC Zwolle

28 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Martin Brummel was vijftien jaar werkzaam voor Golfclub Zwolle. Hij gaat werken voor Ajax. Peter Hemmen wordt de nieuwe algemeen manager van de club.

Martin Brummel was hoofdgreenkeeper en baanmanager van Golfclub Zwolle. Hij werd vorig jaar nog genomineerd voor de Greenkeeper of the Year Award 2015.

‘In de afgelopen 15 jaar bij heb ik bij de golfclub de mogelijkheid gekregen om mee te groeien met de ontwikkelingen binnen de vereniging en die binnen de golfwereld, waar ik ontzettend veel inspiratie en voldoening heb uitgehaald’, zegt Brummel. ‘Vanaf juni ga ik mijn 25-jarige grasexpertise die ik heb ontwikkeld in de golfbranche inzetten bij AFC Ajax op de natuurgrasvelden van het trainingscomplex de Toekomst.’

Opvolger Peter Hemmen is sinds 1999 actief in de golfbranche, als medeoprichter van een golfclub en als commissie- en bestuurslid bij meerdere golfclubs. Hemmen is ook opgeleid als NGF-Jeugdcoach en NGF-Talentcoach.

‘Het afgelopen jaar heb ik mogen werken als interim golfbaanmanager op de nieuwe golfbaan Zuid Drenthe in Erica’, zegt Hemmen. ‘Een pracht ervaring waarbij we deze in 2013 geopende golfbaan op de regionale en nationale kaart hebben gezet. Het resultaat was naast de groei van het aantal leden en gastspelers ook verschillende nominaties, waaronder de Leadingcourses award voor tweede beste 9-holes golfbaan van Nederland.’

Informatie: golfclubzwolle.nl.

Lees meer over

Banen Clubs