Monique Kalkman
Monique Kalkman in actie tijdens het ABN AMRO Disabled Open
Beeld: Hannie Verhoeven

Monique Kalkman speelt 72 holes op één dag

17 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Monique Kalkman, een golfer met een fysieke beperking, speelt zaterdag 25 juli op één dag 72 holes. Dat gebeurt bij de Bikkelcup 2015 van Golfclub Almeerderhout.

Monique Kalkman, oprichter van de Going4Golf Foundation, zal voor het eerst meedoen met de BikkelCup 2015, een evenement waarbij deelnemers op één dag 72 holes spelen. De spelers zullen vroeg uit de veren moeten daar de eerste golfers al om 05.15 uur starten.
Monique Kalkman is extra gemotiveerd om deze maximale golfinspanning tot een goed eind te brengen nu ze weet dat de organisatie van de BikkelCup Almeerderhout heeft aangegeven dat de gehele opbrengst van sponsoring ten goede zal komen aan haar Foundation. 

Going4Golf wil mensen met een beperking inspireren, stimuleren en activeren. Onder het motto 'Give it your best Swing' organiseert de stichting golfclinics en golfdemonstraties.

Help mee!

Om de dag tot een succes te maken is de organisatie op zoek naar sponsoren. Dat kan op de volgende manieren:
Je kiest een speler (bijvoorbeeld Monique Kalkman) en je ‘commit’ jezelf aan de holes die deze speler zal afronden. De minimale inzet is 1 euro per hole. Maximale sponsoring is in dit geval 72 euro. Ook kun je het bedrag per hole verhogen of inzetten op het aantal pars of birdies. Een par kost minimaal 1 euro en voor een birdie sponsor je 5 euro.
Sponsoren van de 'longest drive' kan ook, voor 1 euro per meter. Maar pas op, want hier geldt ook: these guys are good!
Je kunt sponsoren door te naar naar Dennis Verwoert, info@warmgevoel.nl of naar Roland de Wit, r.dewit@energie-planeet.nl. Na aanmelding nemen zij contact met je op om jouw inzet te bevestigen.

Datum, tijdstip en locatie:
- Zaterdag 25 juli 2015
- Start vanaf 05.15 uuur
- Golfclub Almeerderhout, Watersnipweg 19-21, 1341 AA Almere, telefoon: 036-5219160

}