Ondersteunende producten en diensten

Zet u binnen de vereniging de schouders onder het enthousiasmeren van de jeugdleden en het stimuleren van familiegolf? Of bouwt u met een projectgroep aan een toekomstbestendig sportief beleid middels De Golf Academie of binnen uw handicapcommissie? Gebruikt u de groene vingers en kennis om de voorzieningen er stralend uit te laten zien? Of zet u zich anderszins in voor de sport? Dan biedt de nieuwe brochure ‘Ondersteunende producten en diensten’ voor u een niet te missen overzicht.

Bekijk de digitale versie

De brochure 'ondersteunende producten en diensten' is digitaal te bekijken. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij onze clubdevelopers. Zij kunnen en zullen tijdens hun bezoek uiteraard advies geven welke uitgaven en publicaties voor u relevant zijn. 

Ter ondersteuning van de golfsport bieden wij oefenmaterialen, boeken en cursussen.

Golfboeken.nl

Het aanbod is bedoeld ter ondersteuning aan iedereen die actief is binnen de golfmarkt zoals;  managers, bestuurders, commissies, professionals en vrijwilligers. De reeks aan uitgaven is gemaakt in de afgelopen jaren en zijn te bestellen via Golfboeken.nl.

Als golfclub, golfbaan, greenkeeper of golfprofessional geniet u een inkoopvoordeel voor veel producten. Hiervoor is een inlogcode nodig.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. E-mail info@golfboeken.nl voor een speciale inlogcode
2. Log in op golfboeken.nl/b2b en vul uw winkelwagen
3. Reken het verschuldigde bedrag af
4. Ontvang de bestelling binnen 5 werkdagen

Het NGF Informatieplein

Voor sommige uitgaven wordt verwezen naar het NGF Informatieplein. Binnen uw account kunt u aangeven op welk gebied u actief bent binnen de golfmarkt waarbij u tevens de voorkeuren en interesses kunt aanvinken. Dit systeem is gekoppeld aan ons mailing systeem. Nog geen account? Mail uw voor- en achternaam, club of baan, functie en e-mailadres naar golf@ngf.nl.


  • Paginadatum 3 mei 2017
  • Auteur NGF