Vrijwilligers

Zonder de inzet van vele enthousiaste sportliefhebbers is het onmogelijk om een groot sportevenement zoals het KLM Open te organiseren.

De belangstelling voor vrijwilligersfuncties tijdens het KLM Open is elk jaar groot. Wil jij als eerst op de hoogte blijven over wanneer de officiële inschrijving voor vrijwilligers start, dan kun je je nu registreren. Laat je gegevens achter en zodra de officiële inschrijving start, ontvang je bericht.

Voorinschrijving vrijwilligers 

Wat wordt van vrijwilligers gevraagd?

- Minimaal 3 dagen aanwezigheid  (Caddies dienen de hele week beschikbaar te zijn vanwege Pro-Am’s en oefenronden)

- Leeftijd 16 jaar of ouder

- Beheersing van de Nederlandse of de Engelse taal

- Inzet, enthousiasme en gastvrijheid

- Passie voor het KLM Open

Wat krijg je als vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn van groot belang voor het succes van het KLM Open. Natuurlijk ontbreekt het vrijwilligers tijdens het evenement aan niets.

Je ontvangt:

- Maaltijden en drankjes tijdens je dienst

- Een KLM Open kledingpakket  (polo, jas)

- Op vrije momenten gratis toegang tot het toernooi

- Een gratis parkeerkaart op je dienstdagen (Reis- en verblijfskosten worden niet vergoed)

Vraag ook vrienden en familie

Het vrijwilligersteam van het KLM Open bestaat uit een paar honderd vrijwilligers. Heb jij vrienden of familieleden die het ook leuk vinden om vrijwilliger te worden, vraag hen gerust! Niks leukers dan om samen deel uit te maken van dit prachtige evenement. Er zijn ook functies waar je geen golfervaring voor nodig hebt. Het KLM Open is bij uitstek geschikt om mensen met de golfsport in aanraking te brengen.

Vrijwilligers die tijdens het KLM Open in de omgeving van The Dutch willen logeren en nog op zoek zijn naar een slaapplaats, kunnen via www.beleeflingewaal.nl op zoek gaan.

Voorinschrijving vrijwilligers 

Onze partners

Bekijk alle sponsors