Route en parkeren

Het KLM Open is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en met de auto. Plan reis en route van te voren om vertraging te voorkomen. Let op: in verband met het beperkte aantal parkeerplekken wordt sterk aangeraden om met het openbaar vervoer te komen of samen te carpoolen.

Gratis met de trein, bus en/of buspendel naar het KLM Open

Het KLM Open op The Dutch is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dankzij de samenwerking met Arriva. Speciale pendelbussen (lijn 873) vanaf station Gorinchem zetten je vlak voor de deur af, zodat je ontspannen kunt reizen. Om het je nog makkelijker te maken: je kunt ook een combiticket bestellen. Dat is je vervoerbewijs en je toegangsbewijs ineen. Een combiticket kost net zo veel als een dagkaart voor het toernooi. Je reist dus helemaal gratis naar het KLM Open.

Reis je eerst met de Arriva trein vanuit de richtingen Dordrecht of Geldermalsen naar station Gorinchem óf met een Arriva bus naar station Gorinchem,  koop dan een combiticket OV Arriva + Pendelbus + Entree KLM Open. Je kunt ook een combiticket voor alleen pendelbus + entree aanschaffen. Indien je al een entreebewijs hebt, kun je losse kaarten of een passe partout voor alleen de pendelbus kopen.
Let op: Treinreizen met de NS zijn niet inbegrepen. Een combiticket is alleen geldig in de Arriva treinen en bussen.

De pendelbussen tussen station Gorinchem en KLM Open rijden op donderdag, zaterdag en zondag van 7:00 tot 20:00 uur en op vrijdag van 7:00 tot 24:00 uur ieder half uur.

Combiticket: OV Arriva + Pendelbus + Entree
Zelfde prijs als dagkaart
Combiticket: Pendelbus + Entree
Zelfde prijs als dagkaart
Dagkaart Pendelbus € 4,00

*De prijs van combitickets is exclusief €2,50 administratiekosten (per transactie, ongeacht het aantal kaarten binnen die transactie).

Bestel combiticket via de ticketshop

Met de auto

Wie van plan is met de auto naar het KLM Open te komen, kan van te voren een parkeerplaats reserveren. Parkeerkaarten die in de online ticketshop worden besteld zijn €12,50 per dag. De parkeerkaarten voor de parkeerplaats naast The Dutch zijn reeds uitverkocht. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor een extra parkeerplaats op 15 minuten lopen van het terrein. 

Op de dagen voor het toernooi (maandag t/m woensdag) is parkeren gratis.

Aangeraden wordt om gebruik te maken van openbaar vervoer en de pendelbus vanaf station Gorinchem te nemen.


  Online  Aan de ingang
Donderdag 13 september
€12,50
€15
Vrijdag 14 september €12,50
€15
Zaterdag 15 september €12,50
€15
Zondag 16 september €12,50
€15

*De prijs van de online parkeerkaarten is exclusief €2,50 administratiekosten (per transactie, ongeacht het aantal kaarten binnen die transactie).

Bestel parkeerkaarten 


Tijdens het KLM Open is er een beperkt aantal parkeerplaatsen voor invaliden beschikbaar. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@klmopen.nl.

Komt u met een groep naar het KLM Open en zet u hiervoor een touringcar in? Stuur dan een e-mail naar info@klmopen.nl om de details van uw bezoek af te stemmen.

Routebeschrijving


KLM Open op Google Maps


Goed voorbereid op pad

Werkzaamheden aan de weg of aan het spoor kunnen invloed hebben op de reistijd. Neem daarom ruim de tijd voor de reis. Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.9292.nl of www.anwb.nl.


KLM Open = Cashless

Let op: het KLM Open is dit jaar cashless. Dat betekent dat er alleen met PIN en contactloos kan worden betaald. Dit geldt voor alle horecapunten op het terrein en ook voor parkeerkaarten die bij de ingang van het parkeerterrein worden gekocht.

Onze partners

Bekijk alle sponsors