Praktisch

Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio is de officiƫle radiozender van het KLM Open. Via deze zender is het KLM Open vier dagen lang rechtstreeks te volgen.

Golffans hoeven geen moment van het KLM Open te missen. Ziggo Sport KLM Open Radio brengt live verslag vanuit de baan, leaderboard updates, interviews en reportages.

KLM Open Expo

Shopping op het KLM Open

De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland met meer dan veertig stands met aanbieders van onder meer reizen, vastgoed, golfequipement en lifestyle producten.

In de Expo is van alles te vinden: van golfschoenen tot vakantiewoningen. Verkeersbureaus, reisbureaus en touroperators hebben interessante reisaanbiedingen. Ook liefhebbers van lifestyle producten vinden hun weg naar de Expo. Veel stands hebben speciaal voor het toernooi leuke aanbiedingen, prijsvragen en andere acties.

Naar de shops

The Dutch

KLM Open opnieuw op The Dutch

Het KLM Open tot en met 2018 op The Dutch in Spijk.

In 2016 werd het KLM Open voor het eerste op The Dutch gespeeld. De baan is een inland links ontworpen door Colin Montgomerie. In de lange historie van het toernooi is The Dutch pas de elfde gastheer.

Meer over de baan

Onze partners

Bekijk alle sponsors