Praktisch

The Dutch

KLM Open opnieuw op The Dutch

Het KLM Open tot en met 2018 op The Dutch in Spijk.

In 2016 werd het KLM Open voor het eerste op The Dutch gespeeld. De baan is een inland links ontworpen door Colin Montgomerie. In de lange historie van het toernooi is The Dutch pas de elfde gastheer.

Meer over de baan

KLM Open Expo

Shopping op het KLM Open

De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland met meer dan veertig stands met aanbieders van onder meer reizen, vastgoed, golfequipement en lifestyle producten.

In de Expo is van alles te vinden: van golfschoenen tot vakantiewoningen. Verkeersbureaus, reisbureaus en touroperators hebben interessante reisaanbiedingen. Ook liefhebbers van lifestyle producten vinden hun weg naar de Expo. Veel stands hebben speciaal voor het toernooi leuke aanbiedingen, prijsvragen en andere acties.

Foodtrucks

Lekker en verantwoord genieten

Geniet van het gevarieerde, verantwoorde en lekkere aanbod bij de vele foodtrucks in de KLM Open Village en in de baan of een van de andere cateringpunten.

Op het KLM Open geniet je natuurlijk van topsport, maar tijdens het toernooi valt er ook volop culinair te genieten. Als bezoeker word je verwend met een divers aanbod van verrassende en gezonde menukaarten, verse producten en keukens op wielen. Kom gezellig langs bij een van de originele foodtrucks in de Village of in de baan. Van ’s ochtends vroeg tot na de laatste putt kan op het KLM Open heerlijk worden gegeten en gedronken.

Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio is de officiële radiozender van het KLM Open. Via deze zender is het KLM Open vier dagen lang rechtstreeks te volgen.

Golffans hoeven geen moment van het KLM Open te missen. Ziggo Sport KLM Open Radio brengt live verslag vanuit de baan, leaderboard updates, interviews en reportages.

Onze partners

Bekijk alle sponsors