Praktisch

Bereikbaarheid

Route en parkeren

Wie van plan is met de auto naar het KLM Open te komen, kan van te voren een parkeerplaats reserveren. Parkeerkaarten die in de online ticketshop worden besteld.

Aangeraden wordt om gebruik te maken van openbaar vervoer en de pendelbus vanaf station Gorinchem te nemen. Vanaf station Gorinchem rijdt alle toernooidagen een buspendel van Arriva. Deze brengt je snel naar The Dutch en terug. Een combiticket is je vervoerbewijs en je toegangsbewijs voor het KLM Open ineen. Hiermee reis je gratis naar het KLM Open met openbaar vervoer.

Met auto of OV naar het KLM Open

KLM Open The Village

KLM Open The Village

De KLM Open Village biedt bezoekers de ultieme beleving op gebied van sport, entertainment en lifestyle. In The Village bevinden zich eettentjes, gezellige barretjes en ontspannen zitjes. Maar er is nog veel meer te doen…

Lees verder

Foodtrucks

Lekker en verantwoord genieten

Geniet van het gevarieerde, verantwoorde en lekkere aanbod bij de vele foodtrucks in de KLM Open Village en in de baan of een van de andere cateringpunten.

Tijdens het KLM Open geniet je niet alleen van spectaculaire momenten op gebied van sport, maar ook op culinair gebied!
Direct na binnenkomst is er een speciaal centraal plein ingericht met diverse eet- en drinkgelegenheid, maar ook op meerdere locaties in- en rond de baan helpen wij je graag!
Met een breed assortiment aan kwalitatief goed eten en drinken (o.a. wrap cajun, hamburger, sushi, poke bowl, hot dogs, kibbeling, frietje, bitterballen, houtoven gebakken pizza’s, vers belegde broodjes, smoothies en warme en koude drankjes), verwelkomen wij je graag voor een hapje en een drankje! Let op: het KLM Open is cashless!

KLM Open Expo

Shopping op het KLM Open

De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland met meer dan veertig stands met aanbieders van onder meer reizen, vastgoed, golfequipement en lifestyle producten.

In de Expo is van alles te vinden: van golfschoenen tot vakantiewoningen. Verkeersbureaus, reisbureaus en touroperators hebben interessante reisaanbiedingen. Ook liefhebbers van lifestyle producten vinden hun weg naar de Expo. Veel stands hebben speciaal voor het toernooi leuke aanbiedingen, prijsvragen en andere acties.

Naar de shops

The Dutch

KLM Open voor derde en laatste keer op The Dutch

Het KLM Open tot en met 2018 op The Dutch in Spijk.

In 2016 werd het KLM Open voor het eerste op The Dutch gespeeld. De baan is een inland links ontworpen door Colin Montgomerie. In de lange historie van het toernooi is The Dutch pas de elfde gastheer.

Meer over de baan

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Zonder de inzet van vele enthousiaste sportliefhebbers is het onmogelijk om een groot sportevenement zoals het KLM Open te organiseren.

De belangstelling voor vrijwilligersfuncties tijdens het KLM Open is elk jaar groot. Inmiddels is de inschrijving gesloten en worden de indelingen per dag gemaakt. Hier kun je je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Aanmelden (reservelijst)!

Media

Pers

Journalisten die verslag wenst te doen van het KLM Open, kan zich accrediteren voor het evenement. Ook kan pers zich aanmelden voor het ontvangen van persberichten.

Naar accrediteren

Onze partners

Bekijk alle sponsors