Mark Reynolds
Mark Reynolds
Beeld: Mark Reynolds

Dag 4: Mooi slot Reynolds

16 september 2018 Redactie KLM Open
De twee laatst overgebleven Nederlanders hebben hun laatste ronde er alweer op zitten. Een round-up van de zondagochtend.

Mark Reynolds moest als eerste de baan in, nog voor negen uur vanochtend meldde hij zich bij de eerste tee. Na een teleurstellende start van de ronde met bogey op 1, herstelde hij zich snel met drie birdies op de volgende vijf holes. Na twee latere birdies en nog één bogey, sloot Reynolds zijn toernooi op de par-5 18de af met een fraaie birdie: een ronde van -2 en -1 voor het toernooi.

Max Albertus, voor het begin van de slotronde de beste landgenoot met -2 op plaats 43, bewoog ietwat de andere kant op. Na een bounce back birdie op 8 kon hij een double bogey op 9 niet voorkomen. Ondanks bogeys op zowel 11 en 17 wist hij in stijl te eindigen met een hole-out op 18 voor eagle. Met level par voor het toernooi kan de 24-jarige Ossenaar terugkijken op een geslaagde week.

Publiekslieveling Lee Westwood kende een sterk slot van zijn KLM Open. De Engelsman maakte in -5 voor de dag de turn en haalde daar nog één slag vanaf op de laatste negen. Deze -6 was de beste ronde van de ochtend, samen met Chase Koepka. Met zijn uiteindelijke -5 voor het toernooi speelt de winnaar van 1999 geen rol van betekenis als het gaat om de titel.

De laatste groep, met daarin leider Chris Wood, Hideto Tanihara en Jonathan Thomson, vertrok om 12.30 uur.

Wanneer het toernooi is afgelopen volgt er nog een algeheel verslag van de slotdag. Vergeet om 18 uur ook niet in te schakelen voor de vierde aflevering van KLM Open Vandaag TV, live op de Facebookpagina’s van het KLM Open en GOLF.NL


Onze partners

Bekijk alle sponsors