Duca del Cosma nieuwe schoenen en kledingsponsor KLM Open

17 september 2017
Duca del Cosma is vanaf 2018 de officiële schoenen en kledingsponsor van het KLM Open. Het exclusieve golfschoenenmerk verbindt zich voor een periode van drie jaar aan het Nederlandse toernooi van de European Tour. Duca del Cosma wil met de samenwerking meer aandacht voor het merk creëren en wil de schoenen en kleding in de golfsport verjongen.

Het KLM Open is een van de oudste golftoernooien in Europa en staat bekend om het vernieuwende karakter. Duca del Cosma wil de positionering en de uitstraling van het KLM Open inzetten om meer aandacht te verwerven voor het merk. Meer dan 1.500 vrijwilligers van het KLM Open worden in 2018 al aangekleed door Duca del Cosma.

Om de band met de golfsport nog meer kracht bij te zetten heeft Baldovino Mattiazzo, creatief directeur van Duco del Cosma, een speciale KLM Open collectie ontwerpen. De collectie zal verkrijgbaar zijn op het KLM Open 2018, in schoenen- en sportwinkels en de eigen webshop www.ducadelcosma.com.

Over Duca del Cosma

Duca del Cosma – The Italian Golf Evolution – is eigendom van Nederlandse schoenenondernemer Frank van Wezel. Van Wezel is oprichter en voormalig eigenaar van HI-TEC, Magnum, INTERCEPTOR en 50 PEAKS. Het hoofdkantoor van Duca del Cosma is gevestigd in het pittoreske Vreeland. Het merk heeft ook kantoren in de UK, Duitsland, Zuid-Afrika en in Tsjechië. De herfst/winter collectie 2017/18 is beschikbaar.

Onze partners

Bekijk alle sponsors