Primeur: door ogen van Luiten zijn ronde volgen

13 september 2017 Redactie GOLF.NL
ING Private Banking introduceert tijdens het KLM Open een wereldprimeur. Bezoekers kunnen met een virtual reality-bril in 3D realtime meelopen met de flight van golfprofessional Joost Luiten en andere topspelers zoals Bernd Wiesberger en Chris Wood.

De bezoekers aan het KLM Open kunnen hierdoor vanaf morgen live het spel door de ogen van de winnaar van het KLM Open 2013 en 2016 beleven. Het is een van innovaties in de ING Private Banking What’s next Experience in het promodorp van het KLM Open. De primeur met de virtual reality-bril in 3D real-time spreekt Joost Luiten ook enorm aan. ' Ik ben er trots op dat ik als eerste speler onderdeel uitmaak van deze wereldprimeur op de European Tour. Een 360 graden camera loopt met mij mee tijdens de flight en brengt in beeld wat ik zie. Van medespelers tot publiek, van de eerste slag tot de laatste put. Dichter bij het golfspel kun je als publiek niet komen.'

The Next Rembrandt
Naast de VR beleving krijgen bezoekers van de ING Private Banking What’s next Experience de unieke kans om ‘The Next Rembrandt’ te bewonderen, een 3D geprint schilderij dat wereldwijde aandacht kreeg. Het schilderij is gebaseerd op 346 werken van Rembrandt. 

VR 360 live is een initiatief van ING Private Banking en wordt mede mogelijk gemaakt door de goede relatie van promoter TIG Sports en de organisatie van de European Tour. Live virtual reality past bij de ambitie van de bank om op een relevante wijze bij te dragen aan de vernieuwing van de golfsport. Vorig jaar introduceerde de bank daarom in samenwerking met de partners van het KLM Open Beat the Pro voor. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft ING Private Banking de populaire Golf.nl app ontwikkeld.


Onze partners

Bekijk alle sponsors