Luiten speelt met Wood en Wiesberger

12 september 2017
Joost Luiten begint donderdagochtend om 8.25 uur aan de verdediging van zijn KLM Open-titel. Hij speelt de eerste twee ronden met de runner-up van vorig jaar Bernd Wiesberger en zijn goede vriend Chris Wood.

Luiten bleef vorig jaar na een fenomenale slotronde in 63 slagen Bernd Wiesberger drie slagen voor. In de eerste twee ronden van het KLM Open zijn de nummers 1 en 2 van 2016 aan elkaar gekoppeld. Luiten, Wiesberger en Wood starten donderdag vanaf hole 10.

Ook een flight om naar uit te kijken is de groep met Padraig Harrington, Andy Sullivan en Nicolas Colsaerts. De drie Ryder Cup-spelers beginnen donderdag om 13.15 uur aan hun eerste ronde.

Een andere publiekstrekker Lee Westwood, start donderdagmiddag om 13:25 uur. De winnaar van het KLM Open in 1999 speelt met Ross Fisher, winnaar van het toernooi in 2017. Thongchai Jaidee maakt het trio compleet.

Maarten Lafeber is donderdag de eerste van achttien Nederlanders die afslaan in het KLM Open 2017. De winnaar van het toernooi in 2003 start in de eerste flight van het toernooi op hole 10. Lafeber speelt de eerste twee ronden met Johan Edfors en Ashley Chesters. 

Bekijk de starttijden van ronde 1 en 2

Onze partners

Bekijk alle sponsors