Stem af op Ziggo Sport KLM Open Radio

31 augustus 2016
Het KLM Open is vier dagen lang rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport KLM Open Radio. Stem af op de radiozender voor live verslag vanuit de baan, leaderboard updates, interviews en reportages. De toernooizender is in Spijk en omgeving te beluisteren via 106,7 FM en wereldwijd via de live stream op deze site.

Ziggo Sport KLM Open Radio is de officiële radiozender van het KLM Open. De zender is elke toernooidag van half tien ‘s ochtends tot na de binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht.

De presentatie is in handen van John van Vliet, Marcel Mayer, Pieter Landman en Abe-Jan ter Beek. In de studio, in het portiershuisje van The Dutch, ontvangen zij gedurende de dag gasten die betrokken zijn bij het KLM Open voor interviews en analyses.

Bij Ziggo Sport KLM Open Radio draait alles natuurlijk om wat er in de baan gebeurt. Een team van verslaggevers volgt de wedstrijd slag voor slag in het spoor van de spelers. De verslaggeving wordt verzorgd door een team ervaren golfers en sportjournalisten.


Wie online een ticket voor het KLM Open koopt krijgt een kwalitatieve Ziggo Sport KLM Open Radio cadeau (twv 10 euro). Mis geen moment van het KLM Open en stem van 8 tot en met 11 september af op 106,7 FM of klmopen.nl.

Onze partners

Bekijk alle sponsors