RAAK!

Tijdens het KLM Open beleven kinderen een fantastische dag in het Funpark van RAAK! De nieuwe juniorclub van de NGF is opgezet in samenwerking met ING Private Banking met als doel kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met golf.

Ben je tussen de 6 en 14 jaar oud? Tijdens het KLM Open beleef je een fantastische dag in het Funpark van RAAK! Iedereen is welkom, dus neem vooral je vrienden en vriendinnen mee. De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel of juist nog geen golfervaring hebben.

Team RAAK! staat vier dagen lang voor jullie klaar. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, racen in een buggy, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter!
Bekijk het programma per dag om te kijken wanneer je het beste kunt komen spelen. 

RAAK! TIP: Als RAAK! lid krijg je op vertoon van je ledenpas gratis toegang tot het KLM Open. Word dus snel lid en profiteer van nog meer RAAK! voordelen!

 

 

RAAK!
Bron: GOLF.NL

Lid worden van RAAK!

Kinderen die enthousiast zijn, kunnen voor 25 euro per jaar lid worden van RAAK! Voor wie is aangesloten bij de NGF is het lidmaatschap van RAAK! zelfs gratis. Zodra je lid bent, krijg je korting op activiteiten en jeugdkampen, gratis toegang tot de driving ranges en je kunt voor 10 euro spelen bij de ruim honderd deelnemende banen. Bij een betaald lidmaatschap krijg je ook nog eens je eigen RAAK! putter en bal.

RAAK! laat Nederlandse jeugd op een eigentijdse wijze kennismaken met golf. Het biedt ouders handvatten om hun kinderen te stimuleren naar de golfbaan te komen en de fun van golf te ervaren. 


Meer info en aanmelden via www.golfraak.nl

Onze partners

Bekijk alle sponsors