Beat The Pro

Durf jij het aan om het op te nemen tegen de beste golfers van Europa? Op hole 14 van het KLM Open nemen amateurs het op tegen de pro’s van de European Tour in Beat the Pro.

Tijdens het KLM Open mag een aantal amateurs op donderdag, vrijdag en zaterdag tegelijk met de pro’s één bal slaan op hole 14 (par-3). Na elke flight slaat één amateur af in de tot arena omgebouwde hole. De amateurs die hun bal dichter bij de vlag slaan dan de tourspelers, winnen twee KLM-vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Speciaal voor Beat the Pro wordt hole 14 van The Dutch omgebouwd tot een stadion met tribunes die de hele hole omringen. Afslaan in een tot de nok gevuld stadion, maakt de uitdaging nog groter.

Daverend succes in 2016

Vorig jaar kende het KLM Open met Beat the Pro een bijzondere primeur. Voor het eerst mochten amateurs het op één hole opnemen tegen de pro’s. De deelname van amateurs was in 2016 een doorslaand succes, bij zowel deelnemers, als Tour-spelers en publiek.

In totaal sloegen vier amateurs én voormalig Tour-speler Robert-Jan Derksen de bal daadwerkelijk dichter bij de vlag dan de gelouterde professionals in hun flight.

Win een plek

Iedereen met handicap 18 of beter maakt kans op een plek in Beat the Pro. Voorafgaand aan het KLM Open konden golfers een Golfie maken en delen op social media met hashtag #KLMOpen. Uit de inzenders van een Golfie werd een aantal winnaars gekozen die het tijdens het KLM Open mogen opnemen tegen de Tour-spelers.

Elke dag is er tijdens het toernooi nog één plek te vergeven. Sla een bal in de Beat the Pro simulator en misschien sta je later op de dag wel tussen de pro's op hole 14.


Onze partners

Bekijk alle sponsors