Beat The Pro

Durf jij het aan om het op te nemen tegen de beste golfers van Europa? Op hole 14 van het KLM Open nemen amateurs het op tegen de pro’s van de European Tour in Beat the Pro.

Tijdens het KLM Open mag een aantal amateurs op donderdag, vrijdag en zaterdag in het toernooi een bal slaan op hole 14 (par-3). Zodra de pro’s de tee op lopen voegt de amateur zich bij de flight. Na de afslag van de pro’s mag de amateur proberen een bal dichter bij de hole te slaan. Als dat lukt, is hij/zij niet alleen de held(in) van de dag, maar ook de winnaar van twee KLM-vliegtickets naar een Europese bestemming naar keuze.

 

Speciaal voor Beat the Pro wordt hole 14 van The Dutch omgebouwd tot een heus stadion met tribunes die de hele hole omringen. Afslaan in een tot de nok gevuld stadion, maakt de uitdaging nog groter!

3e editie

In 2016 kende het KLM Open met Beat the Pro een bijzondere primeur. Voor het eerst mochten amateurs het op één hole opnemen tegen de pro’s. De deelname van amateurs was een doorslaand succes, bij zowel deelnemers, als Tour-spelers en publiek.

Dit jaar zal Beat the Pro voor de derde keer plaatsvinden tijdens het KLM Open. Vorig jaar nam onder anderen Dirk Kuyt het op tegen Joost Luiten.

Win een plek

Wil jij kans maken op een plek bij BEAT the Pro? Kom dan langs bij de ING Private Banking Golfweek én kwalificeer je voor BEAT The Pro. Iedereen met handicap 18 of beter kan meedoen. Meld je nu aan voor de ING Private Banking Golfweek.

Onze partners

Bekijk alle sponsors