Beat The Pro

Durf jij het aan om het op te nemen tegen de beste golfers van Europa? Op hole 14 van het KLM Open nemen amateurs het op tegen de pro’s van de European Tour in Beat the Pro.

Tijdens het KLM Open mag een aantal amateurs op donderdag, vrijdag en zaterdag in het toernooi een bal slaan op hole 14 (par-3). Zodra de pro’s de tee op lopen voegt de amateur zich bij de flight. Na de afslag van de pro’s mag de amateur proberen een bal dichter bij de hole te slaan. Als dat lukt, is hij/zij niet alleen de held(in) van de dag, maar ook de winnaar van twee KLM-vliegtickets naar een Europese bestemming naar keuze.

 

Speciaal voor Beat the Pro wordt hole 14 van The Dutch omgebouwd tot een heus stadion met tribunes die de hele hole omringen. Afslaan in een tot de nok gevuld stadion, maakt de uitdaging nog groter!

3e editie

In 2016 kende het KLM Open met Beat the Pro een bijzondere primeur. Voor het eerst mochten amateurs het op één hole opnemen tegen de pro’s. De deelname van amateurs was een doorslaand succes, bij zowel deelnemers, als Tour-spelers en publiek.

Dit jaar zal Beat the Pro voor de derde keer plaatsvinden tijdens het KLM Open. Vorig jaar nam onder anderen Dirk Kuyt het op tegen Joost Luiten.

Win een plek

Tijdens de ING Private Banking Golfweek is de eerste plek voor Beat the Pro KLM Open vergeven. Bezoekers mochten op de driving range afslaan en proberen een ton op 80 meter afstand te raken. Lukte dit, dan nam je het op tegen pro’s zoals Robert-Jan Derksen op de eerste tee. Eén bezoeker lukte het de bal dichter bij de hole te slaan dan Derksen en zij kwalificeerde zich dan ook voor Beat the Pro op het KLM Open!


Wil jij ook meedoen aan Beat the Pro? Houd dan goed onze website en social media kanalen in gaten om te zien wanneer je de mogelijkheid hebt om je te kwalificeren!


Onze partners

Bekijk alle sponsors