Fun

Beat the Pro

Unieke ervaring voor amateurgolfers

Ook in 2017 krijgen amateurgolfers de kans om het in het KLM Open op te nemen tegen professionals van de European Tour.

Vorig jaar gingen de beelden van de par-3 14e hole op het KLM Open de wereld over. Op donderdag en vrijdag mocht bij elke flight ook één amateur afslaan. Vier amateurs slaagden erin hun bal dichter bij de hole te slaan dan de tourspelers. Hoeveel amateurs lukt dat in 2017?

RAAK!

Kom naar het RAAK! Funpark

Tijdens het KLM Open beleven kinderen een fantastische dag in het Funpark van RAAK!

De nieuwe juniorclub van de NGF is opgezet in samenwerking met ING Private Banking met als doel kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met golf.

De Golf Academie

Volg een gratis golfles

Op het KLM Open kun je ook zelf golfen bij De Golf Academie. PGA Holland professionals geven gratis 15 minuten instructie/golfles waar je kunt werken aan verbetering van je eigen spel. Of je nou een nieuwe golfer bent, of al meer ervaren, iedereen kan zijn/haar chip en/of swing verbeteren

Er is de mogelijkheid tot een fysieke screening waar een fysiotherapeut aan de hand van een aantal testjes jouw (on)mogelijkheden bepaald. Er wordt gekeken naar stabiliteit, mobiliteit en coördinatie. Voor de meer ervaren golfers zijn er Trackman-sessies van 20 minuten, waarbij een uitgebreide analyse van de swing wordt gemaakt. Alle deelnemers aan de Golf Academie ontvangen een boekje van het 9-stappenplan, waar persoonlijke instructies en tips in opgeschreven worden.

Onze partners

Bekijk alle sponsors