Fun

GOLF RAAK!

Kom naar het RAAK! golfpark

Tijdens het KLM Open beleven kinderen een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan moet je in het RAAK! golfpark zijn! Als je niet eerder gegolft hebt, dan kun je dat bij TEAM RAAK! voor het eerst proberen. GOLF RAAK! is een initiatief van ING Private Banking en de NGF met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. Van te voren aanmelden is niet nodig. Krijg je op het KLM Open de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en vraag een gratis RAAK!-golfpas aan. Met jouw persoonlijke RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot de driving ranges op deelnemende banen en kun je iedere maand coole prijzen winnen!

Meer info over RAAK!

De Golf Academie

Volg een gratis golfles

Op het KLM Open kun je zelf golfen bij De Golf Academie. Volg een gratis 15 minuten instructie/golfles en werk aan de verbetering van je spel. Het maakt niet uit of je net begint met golfen of al meer ervaren bent. Iedereen kan hier werken aan het verbeteren van de golftechniek.

De lessen bij de Golf Academie worden gegeven door ervaren professionals van PGA Holland. Het is mogelijk om in te schrijven voor een chip- of pitchles of swingles. Voor de meer ervaren golfers zijn er Trackman-sessies van 20 minuten, waarbij een uitgebreide analyse van de swing wordt gemaakt. Het is ook mogelijk een fysieke screening te volgen. Hierrbij wordt gekeken naar stabiliteit, mobiliteit en coördinatie.

Onze partners

Bekijk alle sponsors