Fun

Beat the Pro

Neem het op tegen de beste golfers van Europa

Durf jij het aan om het op te nemen tegen de beste golfers van Europa? Tijdens het KLM Open kan dat op hole 14 met Beat the Pro!

Een aantal amateurs mag op donderdag, vrijdag en zaterdag in het toernooi een bal slaan op hole 14 (par-3). Zodra de pro’s de tee op lopen voegt de amateur zich bij de flight. Na de afslag van de pro’s mag de amateur proberen een bal dichter bij de hole te slaan. Als dat lukt, is hij/zij niet alleen de held(in) van de dag, maar ook de winnaar van twee KLM-vliegtickets naar een Europese bestemming naar keuze. Wil jij meedoen aan Beat the Pro? Dan is dit je kans! Maak snel een eigen Golfie via www.beatthepro.nl en maak kans op een plek in Beat the Pro. Wil je extra kans maken? Deel dan jouw Golfie op social met hashtag #KLMOpen.

Meld je nu aan

GOLF RAAK!

Kom naar het RAAK! golfpark

Tijdens het KLM Open beleven kinderen een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan moet je in het RAAK! golfpark zijn! Als je niet eerder gegolft hebt, dan kun je dat bij TEAM RAAK! voor het eerst proberen. GOLF RAAK! is een initiatief van ING Private Banking en de NGF met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. Van te voren aanmelden is niet nodig. Krijg je op het KLM Open de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en vraag een gratis RAAK!-golfpas aan. Met jouw persoonlijke RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot de driving ranges op deelnemende banen en kun je iedere maand coole prijzen winnen!

Meer info over RAAK!

De Golf Academie

Volg een gratis golfles

Op het KLM Open kun je ook zelf golfen bij De Golf Academie. Volg een gratis 15 minuten privéles of een 20 minuten groepsles en verbetering je golfspel. Het maakt niet uit of je net begint met golfen of al meer ervaren bent. Iedereen kan tijdens het KLM Open bij De Golf Academie aan zijn golftechniek werken.

De lessen bij De Golf Academie worden gegeven door professionals van PGA Holland. Voor de meer ervaren golfers zijn er Trackman-sessies, waarbij een uitgebreide analyse van de swing wordt gemaakt. Het is ook mogelijk een fysieke training te volgen. Hierbij wordt uitgelegd hoe je het beste een warming-up kunt doen voor een training of ronde om blessures te voorkomen.

Aanmelden voor een van de lessen of trainingen, klik hier

Sla je Wereldbal en win een Werelddeal

Sla je Wereldbal en win een Werelddeal

Sla je Wereldbal en win een Werelddeal

Win twee KLM-vliegtickets met een hole-in-one op KLM Open!

Tijdens het KLM Open kun je bij de actie ‘Sla je Wereldbal en win een Werelddeal’ twee KLM-vliegtickets winnen. Op een speciaal ontworpen baan, die is gelegen in The Village op het KLM Open en is geïnspireerd op de mooiste banen ter wereld, kun jij een poging doen om een hole-in-one te slaan. De speciale Sla je Wereldbal-green bestaat uit een wereldkaart met vijf holes. Sla jij vanaf 20 meter een hole-in-one dan win jij twee tickets naar Curaçao, Kuala Lumpur, Los Angeles, Mauritius of Valencia. Deelname is natuurlijk gratis!

Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio

Speciaal voor het KLM Open is er een officiële radiozender, Ziggo Sport KLM Open Radio, die in Spijk en omgeving te beluisteren is via 106.7 FM en wereldwijd via de livestream op klmopen.nl.

Via de zender is het KLM Open het hele toernooi integraal te volgen. Er wordt live verslag gedaan vanuit de baan, luister naar leaderboard updates, interviews en rapportages. Iedere toernooidag is Ziggo Sport KLM Open Radio van half 10 ’s ochtends tot na binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht. De Ziggo Sport KLM Open Radio is tijdens het KLM Open te koop voor slechts €5,-.

Onze partners

Bekijk alle sponsors