Fun

Beat the Pro

Unieke ervaring voor amateurgolfers

Voor het eerst in de geschiedenis van de European Tour namen amateurs het in het KLM Open op tegen professionals met Beat the Pro!

Op de par-3 14e hole van het KLM Open mocht op donderdag en vrijdag bij elke flight ook een amateur afslaan. De vier amateurs die de bal dichter bij de hole sloegen dan de tourspelers uit hun flight wonnen twee KLM vliegtickets!

Spektakel op hole 14

RAAK!

Kom naar het RAAK! Funpark

Tijdens het KLM Open beleven kinderen een fantastische dag in het Funpark van RAAK!

De nieuwe juniorclub van de NGF is opgezet in samenwerking met ING Private Banking met als doel kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met golf.

Beleef een geweldige dag met RAAK!

De Golf Academie

Volg een gratis golfles

Op het KLM Open kun je ook zelf golfen bij De Golf Academie. PGA Holland professionals geven gratis 15 minuten instructie/golfles waar je kunt werken aan verbetering van je eigen spel. Of je nou een nieuwe golfer bent, of al meer ervaren, iedereen kan zijn/haar chip en/of swing verbeteren

Er is de mogelijkheid tot een fysieke screening waar een fysiotherapeut aan de hand van een aantal testjes jouw (on)mogelijkheden bepaald. Er wordt gekeken naar stabiliteit, mobiliteit en coördinatie. Voor de meer ervaren golfers zijn er Trackman-sessies van 20 minuten, waarbij een uitgebreide analyse van de swing wordt gemaakt. Alle deelnemers aan de Golf Academie ontvangen een boekje van het 9-stappenplan, waar persoonlijke instructies en tips in opgeschreven worden.

Schrijf je hier in voor een gratis golfles

Onze partners

Bekijk alle sponsors