Fun

Beat the Pro

Neem het op tegen de beste golfers van Europa

Durf jij het aan om het op te nemen tegen de beste golfers van Europa? Tijdens het KLM Open kan dat op hole 14 met Beat the Pro!

Tijdens het KLM Open mag een aantal amateurs op donderdag, vrijdag en zaterdag in het toernooi een bal slaan op hole 14 (par-3). Zodra de pro’s de tee op lopen voegt de amateur zich bij de flight. Na de afslag van de pro’s mag de amateur proberen een bal dichter bij de hole te slaan. Als dat lukt, is hij/zij niet alleen de held(in) van de dag, maar ook de winnaar van twee KLM-vliegtickets naar een Europese bestemming naar keuze. Wil jij meedoen aan Beat the Pro? Houd dan goed onze website en social media in gaten om te zien wanneer je de mogelijkheid hebt om je te kwalificeren!

Meld je nu aan

GOLF RAAK!

Kom naar het RAAK! golfpark

Tijdens het KLM Open beleven kinderen een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan moet je in het RAAK! golfpark zijn! Als je niet eerder gegolft hebt, dan kun je dat bij TEAM RAAK! voor het eerst proberen. GOLF RAAK! is een initiatief van ING Private Banking en de NGF met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. Van te voren aanmelden is niet nodig. Krijg je op het KLM Open de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en vraag een gratis RAAK!-golfpas aan. Met jouw persoonlijke RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot de driving ranges op deelnemende banen en kun je iedere maand coole prijzen winnen!

Meer info over RAAK!

De Golf Academie

Volg een gratis golfles

Op het KLM Open kun je zelf golfen bij De Golf Academie. Volg een gratis 15 minuten instructie/golfles en werk aan de verbetering van je spel. Het maakt niet uit of je net begint met golfen of al meer ervaren bent. Iedereen kan hier werken aan het verbeteren van de golftechniek.

De lessen bij de Golf Academie worden gegeven door ervaren professionals van PGA Holland. Het is mogelijk om in te schrijven voor een chip- of pitchles of swingles. Voor de meer ervaren golfers zijn er Trackman-sessies van 20 minuten, waarbij een uitgebreide analyse van de swing wordt gemaakt. Het is ook mogelijk een fysieke screening te volgen. Hierrbij wordt gekeken naar stabiliteit, mobiliteit en coördinatie.

Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio

Ziggo Sport KLM Open Radio is de officiële radiozender van het KLM Open. Via deze zender is het KLM Open vier dagen lang rechtstreeks te volgen.

Golffans hoeven geen moment van het KLM Open te missen. Ziggo Sport KLM Open Radio brengt live verslag vanuit de baan, leaderboard updates, interviews en reportages.

Onze partners

Bekijk alle sponsors