Signature Dish

Kookstrijd op de golfbaan

In de rubriek Signature Dish gaan twee golfende hobbykoks de strijd met elkaar aan op de Big Green Egg. Wie weet met de greenbox vol seizoensproducten de opdracht op de kamado het beste uit te voeren? Het oordeel wordt geveld door een jury onder leiding van Michèl Lambermon, Executive Chef Big Green Egg Europe.

Signature Dish op de Big Green Egg

Signature Dish is een idee van GOLF.NL in samenwerking met Big Green Egg. Bij deze kookwedstrijd op een golfbaan nemen twee amateurgolfers en -koks het tegen elkaar op. In elk seizoen vindt er een battle plaats. Je kunt je als golfer opgeven voor deze kookwedstrijd door een e-mail te sturen naar redactie@golf.nl.

Altijd al willen weten wat een Big Green Egg uniek maakt? Lees het hier. 

Interview

Eliane Boileau

Op een Big Green Egg had Eliane nog niet eerder gekookt, maar de golfster uit Den Bosch was allesbehalve onvoorbereid toen ze aan de kookwedstrijd begon. ‘Ik heb er over gedroomd.’
Lees meer
Signature Dish

André Bruins

Aangemoedigd door vrienden pakte André Bruins de BBQ-handschoen op. De liefhebber van slow cooking werd nu uitgedaagd om met de stopwatch in de hand te kokerellen.
Lees meer
Het aroma bij het openen van het deksel, de smaak, de sappigheid van de kip en het ontwerp van de EGG spraken me meteen aan

Michèl Lambermon

SVH Meesterkok Michèl Lambermon werkt sinds september 2018 als Executive Chef bij Big Green Egg Europe.

Michèl is een klasse act op het gebied van koken. In 1994, op slechts 24-jarige leeftijd, was hij de jongste chef ooit die de SVH Meesterproef met succes afronde, nadat hij alle certificaten binnen zijn vakgebied had behaald. Sindsdien heeft Michèl de titel van SVH Meesterkok, de hoogst mogelijke onderscheiding voor een professionele chef-kok. Michèl won vervolgens nog meer prijzen tijdens zijn carrière als chef-kok, waaronder de Gouden Koksmuts, een wedstrijd die bekend staat om zijn sterke concurrentie.

Big Green Egg Birdieranking

Partner Big Green Egg

Big Green Egg is partner van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, titelsponsor van het Big Green Egg Open en support de Birdieranking in de app GOLF.NL, waarin golfers met birdies, eagles en albatrossen mooie prijzen kunnen winnen van Big Green Egg!

Door je qualifying scorekaarten in te voeren via de app GOLF.NL doe je automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking, een klassement waarin je het opneemt tegen de rest van Nederland.

Lees meer over
Culinair