Beginnen met golf

Fan van golf? Neem iemand mee!

Het is tijd dat jij vrienden en familie laat zien hoe mooi golf is. Dé manier om dat te doen is een bezoek aan de Open Golfdagen, die het hele jaar door verspreid over Nederland georganiseerd worden om zo veel mogelijk mensen te laten kennismaken met de sport waar jij zo gek op bent.

Op het platform www.opengolfdag.nl kun je eenvoudig zoeken naar een Open Golfdag bij jullie in de buurt. Je kunt zoeken op locatie, datum, dag en dagdeel. Dit is je kans om eindelijk jouw vriend, vriendin, familielid of collega mee naar de golfbaan te krijgen, en dat lukt je al in vier eenvoudige stappen.

In 4 stappen de baan op

 1. Ga naar www.opengolfdag.nl.
 2. Overleg met de persoon of personen die je mee wil nemen en kies een golfbaan bij jou in de buurt.
 3. Vul jullie gegevens in.
 4. Beleef samen een onvergetelijke kennismaking met golf!

Waarom zijn de Open Golfdagen zo cool?

Op een Open Golfdag draait het om samen golfen. Het is een laagdrempelige manier voor beginners om kennis te maken met de golfsport, maar zeker ook leuk voor mensen zoals jij die al kunnen golfen. Tijdens de kennismakingsles komen alle basistechnieken aan bod: van putten tot afslaan en van chippen tot de bunkerslag. De Open Golfdagen zijn niet alleen makkelijk te bezoeken, maar ook heel gezellig. Zeker als je samen meedoet!

Als enthousiast golfer ben jij de beste ambassadeur voor de sport. Niemand beter dan jij kan aan jouw vrienden en familie uitleggen, maar vooral laten zien, hoe fantastisch golfen is. De buitenlucht, het groen, het gevoel van een goed geslagen bal, de gemoedelijke sfeer. Pak je kans om op een Open Golfdag aan vrienden en familie te laten zien hoe jij de sport beleeft. Je kunt je enthousiasme waarschijnlijk helemaal overbrengen als jullie aan het eind van het programma ook nog een paar holes samen lopen.

Open Golfdagen in het kort

 • Zoek op locatie en vind een Open Golfdag bij jullie in de buurt.
 • Het is geheel vrijblijvend.
 • Het duurt 1 - 2 uur.
 • Alle basistechnieken komen aan bod, plus de mogelijkheid tot lopen van paar holes.
 • Het is laagdrempelig en gezellig.
 • Schrijf je samen in met één of meerdere vrienden.
 • Op de Open Golfdagen worden alle dan geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Weet jij al wie jij mee zou willen nemen naar een Open Golfdag? Deze vier vrienden complimenteerden elkaar - maar lachten elkaar nog veel harder uit - tijdens hun eerste stappen op de baan. Kijk mee!

Wakker worden!

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen club meer in handen hebben gehad. Ken je iemand die lang geleden zijn of haar handicap 54 (voorheen GVB) heeft gehaald, maar daarna niet of nauwelijks meer gegolft heeft? Tijd om deze ‘slapende’ golfer wakker te maken! De Open Golfdagen zijn de perfecte manier om de sport te herontdekken, helemaal in goed gezelschap en een ontspannen sfeer.

Wie neem jij mee golfen?

Schrijf je samen in voor een gratis Open Golfdag bij jou in de buurt!

Klik hier
Lees meer over
Beginnen met golf