Beginnen met golf

Leer golfen in de winter!

De winter is de perfecte periode om te beginnen met golf!

Het is heel simpel: in de koudere maanden lessen volgen, in het warme seizoen profiteren van wat je geleerd hebt. Je hoeft geen lid van een club te zijn om te beginnen met golf en lessen te boeken. En een golfleraar met een lesprogramma in jouw buurt zoeken, gaat heel handig met Golfstart.

In de donkere en natte maanden is een rondje golf niet altijd even plezierig. Daarom is de winter een ideale periode om golf te leren. In het voorjaar heb je het dan al heel redelijk onder de knie en kun je gaan genieten op de golfbaan. 

Haal golfbaanpermissie met Golfstart!

Golf leer je vooral door het veel te doen en daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk de baan in te gaan. Op sommige kortere golfbanen mag je al meteen spelen, maar voor langere banen heb je vaak golfbaanpermissie nodig. Golfbaanpermissie krijg je in het algemeen al na een aantal lessen en als je een aantal baan- en veiligheidsregels kent. Er zijn via Golfstart winterlesprogramma's voor groepen (die je ook met familie en vrienden kunt volgen) te boeken waarmee je Golfbaanpermissie kunt halen.

Boek jouw Golfstart!

In zes lessen de golfbaan op of in tien lessen naar handicap 54? Zoek op locatie en begin morgen nog met golf!

Klik hier
Lees meer over
Beginnen met golf