Beeld: Roy Meyer en Moïse Trustfull
Beginnen met golf

Bekijk alle afleveringen

Beeld: Roy Meyer en Moïse Trustfull
Bekijk hier alle afleveringen van Moise's Golfpartee. De video's zijn altijd als eerste te bekijken via Instagram TV (instagram.com/golfnl)

Golf Partee #02 met Roy Meyer

Roy Meyer is zo iemand die je één keer een club en bal geeft en die vervolgens helemaal opgaat in de sport. Roy is judoka van TEAMNL en in 2021 schoof hij aan als side-kick bij Tokio Vandaag op NPO1. Deze jongen lijkt overal talent voor te hebben. Zijn enthousiasme en charisma springt door je scherm, dus we wensen je veel plezier met deze aflevering! Deze tweede aflevering is opgenomen op Landgoed Nieuwkerk in Goirle. Professional Paul Nout geeft drie tips voor slaan vanuit de bunker.

Leer golfen met golfpro Paul

In iedere aflevering geeft golfpro Paul Nout de gasten 3 tips mee voor een specifiek onderdeel. Een uitgebreidere 'tips & tricks' video verzamelen we op een aparte pagina.

Bekijk alle tips

Golf Partee #01 met Juvat Westendorp

De eerste aflevering is al een echt feestje, maar wat wil je met 'So you think you can dance?' superstar Juvat Westendorp. Hij is acteur in diverse speelfilms en mag schitteren in het programma 'Het perfecte plaatje', maar hoe staat het met de golfskills van Juvat? Hij is in 2020 met #Golfstart begonnen, heeft naar eigen zeggen te weinig tijd om te golfen (maar ja wie niet?). Daar gaan Mo├»se en Paul verandering in brengen. Deze eerste aflevering is opgenomen op Golfbaan Spaarnwoude en Paul geeft drie tips voor het onder de knie krijgen van de lange putt.

GOLFSTART - In 6 lessen de golfbaan op voor 99 euro

Via golf.nl/golfstart krijg jij nu 10% korting met de actiecode MOISEGOLFT10 (geldig t/m 30 september 2021!)

Klik hier