Beeld: Moïse Trustfull en Paul Nout
Beginnen met golf

Kom je ook op Moïses Golf Partee?

Beeld: Moïse Trustfull en Paul Nout
Welkom op 'Moïses Golf Partee'! Een InstagramTV-serie waarin Moïse Trustfull gasten ontvangt voor een les van golfleraar Paul Nout én voor grappige interviews. We leren de gast op een andere manier kennen en krijgen zelf ook meteen nieuwe skills voor een vliegende golfstart.

Over Moïse Trustfull

Moïse Trustfull is actrice, presentatrice en onderneemster. Ze speelde onder andere in Goede Tijden, Slechte Tijden en Flikken Rotterdam. Daarnaast is zij ondernemer; onder het label By Moïse ontwerpt zij sieraden en haar eigen kledinglijn. Moïse heeft een relatie met zanger en ondernemer Kaj van der Voort die iets eerder begonnen is met golf. Ze spelen veel samen en ze is meer dan klaar voor goede battles op de golfbaan.

Moïse Trustfull maakt kennis met golfpro Paul Nout

Introductieaflevering

In deze aflevering #00 - ook wel de introductieaflevering - leren we Moïse Trustfull beter kennen en maken we kennis met haar golfpro Paul Nout. Ook wordt haar eigen buggy onthuld.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door GOLF.nl (@golfnl)

GOLFSTART - In 6 lessen de golfbaan op of in 10 lessen handicap 54 halen

Klik hier

Moïse en haar vader Orlando Trustfull

Begin 2021 ging ik met mijn vader Orlando de baan in. Samen zijn wij in oktober 2020 begonnen met een cursus Golfstart. Hij twijfelde geen seconde toen ik hem mee vroeg. Orlando: “Ik was wel weer eens toe aan een nieuwe uitdaging, iets waarin ik mezelf volledig kan verliezen..."

Als ik dit samen met mijn dochter kan doen, dan is dat toch het mooiste wat er is? Het is verslavend!

 

Klik hier voor een video van Moïse en Orlando.

Beeld: Koen Suyk
Beeld: Koen Suyk

Deze serie wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Golfbaan Spaarnwoude voor de introductieaflevering en aflevering #01 Golfbaan Landgoed Nieuwkerk waar we aflevering #02 hebben opgenomen
    Golfcenter Seve in Rotterdam voor aflevering #03
    Golfbaan de Purmer in Purmerend voor aflevering #04
  • ByMoïse en LeFlap
  • Jumbo Golf & Hockey, de retailpartner van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en GOLF.NL verzorgt de styling van Moïse, Paul en de gasten
  • KLCK produceert de video's
  • The Wrapfactory die de buggy heeft 'gewrapt' in de roze kleur

De producten in de video's zijn over het algemeen goed verkrijgbaar in de lokale golfshop op jouw golfbaan #supportyourlocals en bij Jumbo Golf & Hockey.

Lees meer over
Beginnen met golf