Beeld: Moïse Trustfull en Paul Nout
Beginnen met golf

Moïses Golf Partee

Beeld: Moïse Trustfull en Paul Nout
Welkom op 'Moïses Golf Partee'! Een InstagramTV-serie waarin Moïse Trustfull gasten ontvangt voor een les van golfleraar Paul Nout én voor grappige interviews. We leren de gast op een andere manier kennen en krijgen zelf ook meteen nieuwe skills voor een vliegende golfstart.

Introductieaflevering live!

Op 24 juni zal de introductieaflevering van 'Moïses Golf Partee' te zien zijn via InstagramTV van GOLF.NL. Zorg ervoor dat je ons Instagram-kanaal volgt. Op deze pagina worden uiteindelijk ook de afleveringen zichtbaar plus extra video's met de trainingen van Paul om jouw golfspel te verbeteren.

Over Moïse Trustfull

Moïse Trustfull is actrice, presentatrice en onderneemster. Ze speelde onder andere in Goede Tijden, Slechte Tijden en Flikken Rotterdam. Daarnaast is zij ondernemer; onder het label By Moïse ontwerpt zij sieraden en haar eigen kledinglijn. Moïse heeft een relatie met zanger en ondernemer Kaj van der Voort die iets eerder begonnen is met golf. Ze spelen veel samen en ze is meer dan klaar voor goede battles op de golfbaan.

Moïse Trustfull maakt kennis met golfpro Paul Nout

GOLFSTART - In 6 lessen de golfbaan op voor 99 euro

Via golf.nl/golfstart krijg jij nu 10% korting met de actiecode MOISEGOLFT10 (geldig t/m 1 september!)

Klik hier

Over golfprofessional Paul Nout

Paul is voor de InstagramTV-serie de golfpro die Moïse en haar gasten extra skills bijbrengt. Normaal gesproken geeft hij les bij Landgoed Nieuwkerk. Zijn voornaamste doel is mensen plezier te laten beleven tijdens het leren van het golfspel en mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast streeft hij naar perfectie in het golfspel.

 Golfpro Paul Nout

Moïse en haar vader Orlando Trustfull

Begin 2021 maakten we een video met Moïse en haar vader Orlando Trustfull. Samen zijn zij in oktober 2020 begonnen met een cursus Golfstart. De oud-profvoetballer Orlando twijfelde geen seconde toen zijn dochter hem mee vroeg. “Ik was wel weer eens toe aan een nieuwe uitdaging, iets waarin ik mezelf volledig kan verliezen. En als ik dat dan samen met mijn dochter kan doen, dat is toch het mooiste wat er is? Het is verslavend!”

De tekst gaat verder onder de video

Deze serie wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Golfbaan Spaarnwoude voor de introductieaflevering en aflevering 1.
  • ByMoïse.
  • Jumbo Golf & Hockey, de retailpartner van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en GOLF.NL verzorgt de styling van Moïse, Paul en de gasten.
  • KLCK produceert de video's.
  • The Wrapfactory die de buggy heeft 'gewrapt' met de roze kleur.

De producten in de video's zijn over het algemeen goed verkrijgbaar in de lokale golfshop op jouw golfbaan #supportyourlocals en bij Jumbo Golf & Hockey.

Lees meer over
Beginnen met golf