Ping Scottsdale putters

Met de Scottsdale lijn introduceert Ping een uitgebreide lijn nieuwe putters met een insert van thermoplastic.

Scottsdale is een klassieke naam – in deze stad werden in 1966 de eerste modellen geproduceerd – maar zes van de veertien beschikbare modellen zijn fonkelnieuw.

Bij de opvallende nieuwelingen – met namen als Wolverine, Y-Worry en Hohum – ligt de nadruk op stabiliteit (hoog moment of inertia). Ook niet perfect op de sweetspot geraakte ballen leveren dus nog een aardig resultaat op.

Maar ook klassieke Ping-modellen als de Anser, B60 en Craz-E zijn weer van de partij. Alle modellen zijn verkrijgbaar voor zowel links- als rechtshandige spelers, zelfs de belly putter en bezemsteelputter.

De Scottadale putters hebben een insert van thermoplastic, wat zorgt voor een zacht gevoel terwijl het geluid solide blijft. De zwarte finish contrasteert met de roodwitte tekening op de bovenkant, wat de gebruiker moet helpen bij het oplijnen.

De nieuwe roodgrijze Winn AVS grip zal ook worden gebruikt bij de Karsten 1959-lijn (die begin volgend jaar wordt geïntroduceerd), zodat alle nieuwe Ping putters dezelfde look hebben.

Prijs: € 139,- (Anser 2, B60, Half Pipe, Pickemup, Tomcat, ZB), € 169,- (Craz-E Too, Hohum, Wolverine, Y-Worry), € 179,- (Pickemup B, Pickemup L)

www.ping.com

Check je handicap